Kakor

En kaka är en liten datafil som lagras i din dator. Bofink värderar våra användares integritet och tillit . Här förklarar hur vi samlar in och använder kakor och hur vi skyddar användarnas integritet i samband med detta.

Vad är Kakor

Kakor är små filer med information som skickas från Bofinks eller våra partners webbserver och sparas på din enhet. Det finns olika typer av kakor, Sessionskakor som är tillfälliga och raderas när du stänger webbläsaren, Fasta kakor som sparas tills de slutar gälla eller du raderar dem. Bofink och våra partners använder oss av både sessions och fasta kakor.

Syftet med Kakor

För att kunna ge dig som användare bästa upplevelse så använder vi oss av kakor på hemsidan. Bofink använder ytterligare kakor från tredje part för att kunna ta fram statistik i syfte att på så sätt förbättra våra kunders upplevelse.

Hantera dina Kakor

Om du av någon anledning inte vill använda dig av kakor så kan du i de flesta fall ändra inställningarna på enheten för att begränsa eller helt stänga av användningen av kakor. Du kan till exempel stänga av tredjepartskakor eller radera alla kakor när du stänger ner webbläsaren. Men tänk på att sådana inställningar kan innebära att vissa funktioner på de flesta webbplatser inte kommer att fungera. För mer information, se http://cookielagen.se/fragor-och-svar/ eller kontakta oss på hello@bofink.se