Teamet

Bofink letar ständigt efter nya talanger. Mejla career@bofink.se för mer information, vi ser fram emot att höra ifrån Dig.

John Lindahl

John Lindahl

CTO

Som företagets CTO har John ett helhetsansvar för alla tekniska lösningar. Han arbetar med företagets systemarkitektur samt utveckling av både app och hemsida. John har en högskoleingenjörsexamen i tillämpad elektronik & datorteknik från Umeå Universitet.

Carl Westin

Carl Westin

Head of Design

Som head of design ansvar Carl för all design och visuellt kontent på Bofinks app, hemsida och sociala kanaler. Carl studerar för närvarande en civilingenjörsutbildning med en master inom teknisk design vid Linköpings Universitet.

Robin Granström Käll

Robin Granström Käll

Som utvecklare arbetar Robin med ständig utveckling av Bofinks app och hemsida. Robin tillhandahåller en utbildning i programutveckling Java vid Nackademins yrkeshögskola.

Software Developer

Jakob Stigenberg

Jakob Stigenberg

Backend Developer / Sysadmin

Som databasutvecklare och systemadministratör arbetar Jakob med att utveckla algoritmen som Bofink bygger på. Jakob studerar en ​​civilingenjörsutbildning i teknisk fysik på Kungliga Tekniska Högskolan.

Petter Aronsson

Petter Aronsson

Petter är tillsammans med Joachim grundare till Bofink och är idag företagets CFO. Han ansvarar för det finansiella, Bofinks algoritm och detaljplanering av företaget. Petter har en civilingenjörsexamen i Industriell ekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan med en master inriktad mot optimering.

CFO

Joachim Ronneback

Joachim Ronneback

CEO

Joachim är en av grundarna till Bofink och företagets CEO. Han arbetar nära våra externa partner och har det yttersta ansvaret för Bofinks strategiska arbete. Joachim har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan med en master inriktad mot finansiell matematik.