Vilken bolåneränta är du värd?

Vilken bolåneränta är du värd?

Baseras på algoritmer och AI

Tekniken bygger på en maskininlärning, artificiell intelligens, optimeringslära och finansiell matematik. Modellerna är utvecklade i samarbete med forskare och professorer från KTH i Stockholm.

Lika säker som din bank

Bofink är lika säker som din bank och hanteringen av bolån- och personuppgifter är något vi tar på största allvar. All trafik skickas krypterat med AES, industristandard för symmetrisk kryptering.

Bofink - Hälsokoll på ditt bolån

Bofink - Hälsokoll på ditt bolån

Fyra delar, ett betyg

Bofink är appen för dig med bolån. Till skillnad mot andra aktörer utvärderas fler delar än bara din räntesats. När du gör en hälsokoll med Bofinks app får du också en granskning gällande bindningstider, belåningsgrad samt amortering.

Sänk din ränta

Genom appen kan du bli erbjuden lägre ränta och spara pengar. Vi analyserar ditt bolån och dina förutsättningar och matchar med marknadens bästa erbjudande.
Bofink Tech

Bofink Tech

Vi är specialister inom bolån och kan hjälpa er som företag med praktiska förutsättning för bolån och tekniska lösningar.

Bolån as a Service

Är ni intresserade av att ge ut bolån i ert eget varumärke? I så fall, kontakta oss för att förstå hur vi kan hjälpa er.

Flat Rate Mortgage

Ger ni ut bolån idag och vill ha merförsäljning i fler av bankens erbjudande? Läs mer om hur vår matematiska modell kan paketera bolån på ett smart sätt.